Höststädningen

Tack alla som deltog på höststädningen, det var en mycket bra uppslutning och vi fick allting fixat på listan. Det blev en trevlig avrundning på förmiddagen med korv & fika i vanlig ordning.


Brandsäkerhet

Styrelsen vill påminna om att trapphusen är en utrymningsväg ifall det skulle inträffa en brand. Därför måste trapphusen alltid hållas fritt från föremål som tex barnvagnar, leksaker, plastbackar etc.

Styrelsen är ytterst ansvariga ifall en brand skulle inträffa så vi uppskattar om ni flyttar det som finns i trapphusen omgående.

Ni kan läsa mer angående brandsäkerhet här.

 

Dörren till soprummet

Nu när vintern är på intåg är det viktigt att denna dörr hålls stängd. Habitek åtgärdade dörren för två veckor sedan då den behövde riktas. Se till att ge den extra push så att den går igen.

 

Samfälligheten –  Enkät  – Laddplatser för elbilar

En viktig del av Järla sjö samfällighetsförening arbete är att förbereda Järla Sjö för en hållbar framtid, till exempel genom att förbättra möjligheterna för elbilsladdning. Samfälligheten är tacksamma för din medverkan i enkäten – den hjälper för att få ett bättre underlag för framtida investeringar.

http://jarlasjo.se/2019/10/03/hjalp-oss-att-veta-svara-pa-var-enkat-om-laddplatser/

 

Nya namn

MFS som sköter vår fastighet heter numera Habitek.
Hem & Fastighet har bytt namn till Nabo.

 

Gym i Järla Sjö

I nov förra året öppnade Bonobogym i Järla Sjö. Ett litet gym med ett stort hjärta. Just nu finns ett bra erbjudande att provträna 3 ggr för 250 SEK. Kika in på deras hemsida och se deras schema. www.bonobogym.com eller mejla ägaren Mark på mark@bonobygym.com för mer info.

 

Nästa styrelsemöte

4 december