Brf Fyrens föreningsstämma 16 juni 2020
Årsstämman hölls den 16 Juni och 19 medlemmar var närvarande. (Digitalt/lokalen)

En ny styrelse valdes.

Protokoll finns på nabo.se

Nya styrelsen:

Nina Sandström ordförande
Erik Löwenfeldt vice ordförande
Åsa Näsman sekreterare
Haakon Vislie fastighet
Susanne Jonasson ekonomi
Magdalena Sjödin Larsson medlemsinformation / web
Amanda Pino ledamot
Ann-Sofie Rickby (ny HSB-ledamot)

Till valberedning valdes Linus Hedén & Mikael Ahlström, avgående styrelseledamöter.

Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du på tavlan i entréerna i samtliga hus.

Ett stort tack!
Vi vill tacka Linus, Mikael och Josefin för deras insatser de senaste åren i styrelsen. Linus har varit med i styrelsen i över 10 år, ett helt fantastiskt engagemang av honom. Mikael har också gjort ett fantastiskt jobb som fastighetsansvarig, likaså Josefin som också varit med de senaste åren med sin expertis som ekonom. Med det sagt skulle vi vilja bjuda in till en officiell avtackning, tisdag 18 augusti kl 19-19.15 på bryggan utanför bastulokalen.

Kräftfiske – save the date!
Vi fiskar Fyrens kräftor den 18/8. (Det blir tyvärr ingen kräftskiva pga rådande Covid-19.)
Återkommer med mer info efter sommaren.

Järla sjöklubb (Från samfälligheten)
Järla sjöklubb tog från och med 2020 över all båtkö administration och båtplatserna nere vid bryggan av samfälligheten. En del av denna överenskommelse med Järla sjöklubbs och deras övertagande av båtadministrationen var att hjälpa till att få ut information om deras nya verksamhet som idag riktar sig till alla oss boende i området. Ni kan läsa mer på Järla sjös hemsida om Järla sjöklubb, genom att klicka på nedanstående länkar.

Bli medlem nu i Järla sjöklubb och ta del av vårt introduktionserbjudande på 20% rabatt som gäller fram till sista augusti 2020, dvs endast 300 kr för det första året. Klicka här för att läsa mer hur du går tillväga.
Brf Fyrens föreningsstämma 16 juni 2020
Årsstämman hölls den 16 Juni och 19 medlemmar var närvarande. (Digitalt/lokalen)

En ny styrelse valdes.

Protokoll finns på nabo.se

Nya styrelsen:

Nina Sandström ordförande
Erik Löwenfeldt vice ordförande
Åsa Näsman sekreterare
Haakon Vislie fastighet
Susanne Jonasson ekonomi
Magdalena Sjödin Larsson medlemsinformation / web
Amanda Pino ledamot
Ann-Sofie Rickby (ny HSB-ledamot)

Till valberedning valdes Linus Hedén & Mikael Ahlström, avgående styrelseledamöter.

Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du på tavlan i entréerna i samtliga hus.

Ett stort tack!
Vi vill tacka Linus, Mikael och Josefin för deras insatser de senaste åren i styrelsen. Linus har varit med i styrelsen i över 10 år, ett helt fantastiskt engagemang av honom. Mikael har också gjort ett fantastiskt jobb som fastighetsansvarig, likaså Josefin som också varit med de senaste åren med sin expertis som ekonom. Med det sagt skulle vi vilja bjuda in till en officiell avtackning, tisdag 18 augusti kl 19-19.15 på bryggan utanför bastulokalen.

Kräftfiske – save the date!
Vi fiskar Fyrens kräftor den 18/8. (Det blir tyvärr ingen kräftskiva pga rådande Covid-19.)
Återkommer med mer info efter sommaren.

Järla sjöklubb (Från samfälligheten)
Järla sjöklubb tog från och med 2020 över all båtkö administration och båtplatserna nere vid bryggan av samfälligheten. En del av denna överenskommelse med Järla sjöklubbs och deras övertagande av båtadministrationen var att hjälpa till att få ut information om deras nya verksamhet som idag riktar sig till alla oss boende i området. Ni kan läsa mer på Järla sjös hemsida om Järla sjöklubb, genom att klicka på nedanstående länkar.

Bli medlem nu i Järla sjöklubb och ta del av vårt introduktionserbjudande på 20% rabatt som gäller fram till sista augusti 2020, dvs endast 300 kr för det första året. Klicka här för att läsa mer hur du går tillväga.

Brf Fyrens styrelse önskar alla en fin sommar.
Nina, Erik, Åsa, Magdalena, Amanda, Haakon, Susanne

P.S. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss i styrelsen med frågor funderingar, eller om du vill engagera dig i något. Kontaktuppgifter till oss i hittar du på tavlan i din trappuppgång eller på http://www.brffyren.se

Brf Fyrens styrelse önskar alla en fin sommar.
Nina, Erik, Åsa, Magdalena, Amanda, Haakon, Susanne

P.S. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss i styrelsen med frågor funderingar, eller om du vill engagera dig i något. Kontaktuppgifter till oss i hittar du på tavlan i din trappuppgång eller på http://www.brffyren.se