Save the date – Städdag

Söndagen den 26 april mellan kl 10-12 städar vi och gör fint på gårdar och i gemensamma utrymmen. Vi förväntar oss en person från varje lägenhet. Som vanligt gör vi en rensning i förråden och påminner om att bara cyklar som används ska förvaras där. Leksaker, pulkor och annat förvaras i egna förråd. Grejorna tas bort på städdagen om ingen gör anspråk på dem.

Korvgrillning efter städningen. Vi ses ovanför trappan till piren kl 10 – varmt välkommen!

Vårsalong 2020 i Lavalhallen

Snart öppnar dörrarna till konstutställningen för tjugonde året i rad. 80 samlade bildkonstnärer och skulptörer från hela landet ställer ut 1000 objekt på 1000 m2 i Lavals ångturbinhall med flödande dagsljus. 28 mars-5 april.

Läs mer här: https://www.stockholmskonstsalong.se/besökare

Årsstämma 25/5

Den 25/5 är det årsstämma så boka gärna in det datumet i kalendern.

Styrelsemöten

Våra styrelsemöten är ungefär var sjätte vecka och om ni medlemmar har några frågor eller funderingar så tar vi upp detta då. Se nedan datum.

22/4, 25/5 (årsstämma), 16/6